Brandbrief Rotterdamse funderingsgedupeerde

Een Rotterdamse funderingsgedupeerde staat met haar rug tegen de muur. Funderingsherstel is op korte termijn nodig, om grotere schade aan de woning te voorkomen. Via het Funderingsloket van Gemeente Rotterdam heeft ze een financieringsaanvraag ingediend voor de herstelkosten van € 42.000,-. Die aanvraag is onlangs afgewezen. Dit stagneert het funderingsherstel van de hele bouwkundige eenheid. Consequenties: sociale en juridische druk vanuit de bouwkundige eenheid, toename van schade en dus ook toename van de tussentijdse reparatiekosten en herstelkosten. De veiligheid wordt steeds minder. Dit alles geeft veel stress en psychische druk omdat er voor haar geen enkele uitweg is.
Om aandacht te vragen voor haar benarde positie heeft ze deze brandbrief naar enkele politici verzonden, waaronder minister van Wonen en Rijksdienst Stef Blok, SP Tweede Kamerlid Paulus Jansen en burgemeester Aboutaleb (Rotterdam).
Getagd met , , , , , , ,
Geplaatst in Nieuws