Verantwoordelijkheid nemen

De Gemeente dient de verantwoording te nemen van problemen rondom het funderingsherstel! De gemeente heeft de opdracht gegeven om het grondwaterpeil laag te houden , met deze funderingsproblemen als gevolg! Wij betalen onroerendgoedbelasting en de gemeente zou moeten zorgen voor een goed grondwaterpeilstand!!
Indien alle gedupeerden zich zouden groeperen dan kunnen we met zijn allen een vuist maken! Het is oneerlijk om deze funderingsproblemen op de burger(bewoner) af te wentelen. Wie oh wie wil dit idee dragen en constructief hiermee doorgaan? Zo kan het toch niet langer?
(heb reeds paalkoppen en kespen moeten vervangen allemaal zelf moeten bekostigen maar nu gebeurd het me weer maar dan onder een ander huis!)

Oud gezin met kind, Rotterdam-Noord.

Geplaatst in Ervaringen