Paalrot op politieke agenda Rotterdam

Er is hoopvolle berichtgeving voor Rotterdamse funderingsgedupeerden. In de afgelopen periode is het onderwerp paalrot naar voren getreden op de politieke agenda. Hieronder de belangrijkste voortgangsberichten met verwijzing naar de onderliggende documenten.

Jan-Willem Verheij van VVD Rotterdam heeft schriftelijke vragen gesteld aan het College van B&W. Lees hier de brief.

Jolanda Ton van Leefbaar Rotterdam heeft eveneens schriftelijke vragen gesteld aan het College van B&W. Lees hier de brief.

Het College van B&W heeft gereageerd op de schriftelijke vragen van Leefbaar Rotterdam. Lees hier de reactie.

Wethouder Hamit Karakus heeft verantwoordelijk minister Stef Blok aandacht gevraagd voor “een ernstige belemmering bij de verbetering van de particuliere woningvoorraad in Rotterdam”. In het schrijven wordt nadrukkelijk de financieringsproblematiek van funderingsherstel genoemd. Lees hier de brief.

De verwachting is dat ook de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek de toenemende paalrotproblemen in het Kleiwegkwartier spoedig op de agenda zal plaatsen. Sinds 1997 is bij de deelgemeente bekend dat er in het gebied funderingsproblemen zijn (zie hier evenals hier, pagina 23 art. 3.2, regels 13,14).

Getagd met , , , , , , , ,
Geplaatst in Nieuws

0 reacties op “Paalrot op politieke agenda Rotterdam
1 Pings/Trackbacks op "Paalrot op politieke agenda Rotterdam"
  1. […] heeft niet stilgezeten. Zie hier en hier voor de politieke voortgang op zowel landelijk als lokaal niveau. Er zit beweging in, dat […]