Wat nu?

Ook ik ben getroffen door funderingsproblemen. Paalrot door een lage waterstand. Ik heb een woning aan de Lisbloemstraat.

Wist ik toen ik mijn woning kocht in 2006 van deze problemen? Nee

Heb ik invloed op een lage waterstand? Nee

Het is nou eenmaal zo geregeld dat gedupeerden er zelf voor op moeten draaien. Daar ben ik het al niet mee eens, maar goed. Dan maar een lening aanvragen via SVN. Heeft een paar maanden geduurd voordat ze eindelijk een antwoord voor mij hadden. En het antwoord was negatief. Ik kom niet in aanmerking.
De gemeente komt dan met diverse andere mogelijkheden en die zijn om te huilen. Via familie geld lenen, meer werken bla bla. Als ik een suikeroom had dan zou ik niet eens bij die svn aankloppen bij wijze van.

Situatie nu; waar ga ik in godsnaam 50000 euro vandaan halen. Ben een moeder met een kind van 3, werk fulltime, betaal netjes al mijn zaken en heb, al zeg ik het zelf, alles goed voor elkaar. Maar nu moet ik zeggen ” had het goed voor elkaar”…….

Getagd met , , , ,
Geplaatst in Ervaringen