Brandbrief stagnatie funderingsherstel

Huiseigenaren van de Lisbloemstraat 4 t/m 40 even zijde te Rotterdam hebben vandaag een brandbrief verzonden aan Gemeente Rotterdam.

In de brandbrief, die ondertekend is door de betrokken paalrotgedupeerden, wordt Gemeente Rotterdam om een daadkrachtige oplossing gevraagd voor de heersende funderingsproblematiek in het genoemde bouwblok.

Door de in 2013 aangescherpte financieringsvoorwaarden én het wegvallen van de door wethouder Karakus in het leven geroepen vangnetregeling, dreigt stagnatie van funderingsherstel in het gehele blok. Gelet op de verontrustende handhavingstermijn van 0-5 jaar is urgent ingrijpen noodzakelijk.

De brandbrief is hier te lezen: Brandbrief Lisbloemstraat Rotterdam
Om privacy-redenen heeft LOF de bijlage met handtekeningen niet openbaar gemaakt.

Getagd met , , , ,
Geplaatst in Nieuws