Grondwater

Hoi, wij ‘krijgen’ of hebben inmiddels al datzelfde probleem! Nu zijn wij aangeschreven (5 eengezinswoningen op een rij) als incidentpanden. Geen enkele scheurvorming of iets te bekennen in de afgelopen 25 jaar! Komen ze van de gemeente met een ‘advies’ tot funderingsherstel…. kost per woning een ton!!! Nu wij aarzelen (onderzoek en rapport onvolledig en wekken meer vragen dan dat je antwoord krijgt) geven zij meer druk en is er ineens geen sprake van een advies. Evenals dat zij beweren dat er GEEN paalrot in Schiedam west aanwezig is.
Nu ben ik op zoek naar de grondwaterpeilen vanaf 2000 of anders vanaf 2004 maar heb weinig succes…wie kan helpen? Volgens de bewoners hebben ze tijdens de bouw van de metro aan de vlaardingerdijk het grondwater te laag gepompt….zijn ze wellicht van bewust en dekken zich in zodat zij als niet schuldig gezien worden…. Een onderzoek starten met een onafhankelijk bedrijf of instantie is ook niet te doen omdat blijkt dat het allemaal vriendjes van elkaar zijn die in verleden samen gewerkt hadden!
Wie kan hier een duw in de juiste richting geven?

Geplaatst in Ervaringen